• Ce așteptări să aveți când lucrați cu noi

Când ne angajați veți beneficia de atenția pe care o meritați. Cazul dumneavoastră va fi repartizat unei echipe care include un avocat și un manager de caz, având astfel întregul nostru sprijin logistic și profesional, în fiecare etapă a cazului.

  • Investigația

Vom efectua o investigație amănunțită a tuturor circumstanțelor din jurul cazului dumneavoastră. Experții noștri sunt ofițeri de poliție retrași din activitate, astfel încât puteți fi siguri că dosarul dumneavoastră este în mâini cu experiență.

  • Gestionarea cazului

Vă puteți concentra pe vindecare în timp ce noi înfruntam greutățile și procesele birocratice. Vom gestiona fiecare aspect al cazului dumneavoastră și vă vom ține la curent cu ultimele noutăți. Comunicarea este importantă pentru noi. Echipa va fi întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare.

  • Cererea de despagubire

Împreună vom stabili momentul oportun pentru a introduce o cerere de despăgubire către societatea de asigurare. Nu uitați: faceți parte din echipa care va decide cel mai bun curs de acțiune de urmat. Decizia este în cele din urmă a dumneavoastră.

  • Negociere sau proces?

În situația în care cazul dumeavoastră va fi supus examinării judecătorești, vă vom reprezenta pe tot parcursul procesului. Indiferent dacă dosarul se soluționează în urma negocierii cu societatea de asigurare sau dacă va fi judecat, vă asigurăm că veti fi bine informat despre opțiunile pe care le aveți.

  • Rezolvarea cazului

După primirea compensațiilor bănești veți avea posibilitatea de a evalua experiența dumneavoastră cu noi.